De verschilmakers

Elke maand zet Luminus een lokale verschilmaker in de kijker. Stuk voor stuk geëngageerde individuen, initiatieven en organisaties die de wereld beter willen maken, waaronder Christel van Wash Wash Cousin. Ook je steentje bijdragen? Laat je inspireren door de vele mooie verhalen!

Wie zijn de Luminus-verschilmakers? Dat zijn échte mensen die elke dag écht iets doen voor onze planeet. Individuen, start-ups of organisaties die zich op een duurzame manier inzetten voor een bepaalde problematiek.

Elke maand zet Luminus een lokale verschilmaker in de kijker. Echte mensen die elke dag écht iets doen voor onze planeet. Dat kunnen individuen, start-ups of organisaties zijn die zich op een duurzame of groene manier inzetten voor een bepaalde problematiek.

Terwijl wij energie maken van wind, gebruiken sommige gezinnen die wind om de was te drogen zonder CO2. Terwijl wij water in elektriciteit veranderen, veranderen anderen gebruikte assen in zeep. Dat is 100% ecologisch! En terwijl wij onze huizen verlichten met de zon, gebruiken anderen de zon om hun koffie te roosteren. Geweldig toch?

Laat je inspireren door hun mooie verhalen en missies!

Blijf op de hoogte van de verschilmakers en ontvang het laatste energienieuws in je mailbox.

Inschrijven