Snel het comfort hersteld in je thuiskantoor voor een optimale bedrijfscontinuïteit

Elektriciteitsstoringen, verwarmingsproblemen en andere technische storingen kunnen je verhinderen je professionele activiteiten verder te zetten. Zeker in de herfst- en wintermaanden is die kans aanzienlijk groter. Verlies de focus op je zaak niet en overweeg bijkomende bescherming. Luminus’ pechverhelpingdienst is daar een mooi voorbeeld van: binnen de twee uur staat er een technieker voor je deur, zodat je ook in onvoorziene omstandigheden zorgeloos blijft ondernemen.

Technische storingen in je thuiskantoor

Door harde weersomstandigheden komt plotse schade aan je thuiskantoor vaker voor in de herfst en winter dan tijdens de warmere maanden. Helaas komt een technische storing dan natuurlijk ook het meest ongelegen. Als ondernemer moet je er zeker van kunnen zijn dat je ongestoord je beroep kan uitoefenen en je klanten kan helpen, zonder dat guur winterweer of een gepeperde rekening achteraf roet in het eten gooit.

Er zijn heel wat situaties waarin je niet meer kan voortwerken door onverwachte schade aan je pand:

 • Je bent fietsenmaker. Je dak raakt beschadigd door een storm en water lekt in je atelier en op je materiaal.
 • Je bent grafisch ontwerper. Door kortsluiting heb je geen elektriciteit, waardoor je wifi uitvalt en je die dringende deadline voor die veeleisende klant niet haalt.
 • Je bent psycholoog. Een storing van je centrale verwarming verhindert je om thuis klanten te ontvangen.
 • Enzovoort.

Met Luminus Woning Pechverhelping Pro ben je verzekerd tegen plotse schade aan je pand waardoor je niet kan verder werken en staat er in noodsituaties binnen de 2 uur een erkende vakman aan je deur. Zo bescherm je jouw woon- en werkcomfort. Bekijk hier een overzicht van de gedekte schadegevallen.

Om in te tekenen op Woning Pechverhelping Pro moet je beroepsruimte zich bevinden in een gebouw met huisvestiging als hoofdfunctie. Een echt thuiskantoor dus.

Tip: er zijn ook zaken die je zelf kan doen om technische storingen te vermijden. Met een goed onderhouden cv-ketel bijvoorbeeld help je onverwachte ongemakken of pannes voorkomen. Is je verwarmingsketel ouder dan 15 jaar? Denk dan aan vervangen!

De voordelen van Luminus Woning Pechverhelping Pro

Als zelfstandige met een thuiskantoor heb je al een brand- en woonverzekering. Waarom zou je daar Woning Pechverhelping Pro van Luminus bovenop nemen?

Brand- en woonverzekeringen hebben beperkingen: elke herstelling die minder kost dan je franchise, betaal je uit eigen zak. Dringende hulp is vaak niet inbegrepen, die moet je zelf regelen. Bovendien moet je soms wel 30 dagen wachten op de terugbetaling van herstellingskosten.

De Luminus bijstandsverzekering is een perfecte en voordelige aanvulling bij die standaard verzekeringen:

 • Je kan ons 24/7 bereiken.
 • In noodsituaties heb je binnen de 2 uur een gecertificeerd technieker aan huis, die voorlopige herstellingen uitvoert waardoor je meteen verder kan werken.
 • Je verliest geen tijd aan het zoeken naar de juiste technieker.
 • Je bent zeker van kwalitatieve dienstverlening en interventies door echte vakmensen.
 • In het voordelige tarief van € 7,95 per maand is een onbeperkt aantal interventies inbegrepen.
 • Je betaalt geen franchise of verplaatsingskosten.
 • Je krijgt tot € 400 (plus € 50 materiaalkosten) en 2 hotelovernachtingen vergoed, indien nodig.
 • Je tekent snel en eenvoudig in en kan binnen de 14 dagen al een beroep doen op pechverhelping.

De makkelijkste pechdienst voor technische storingen en schade aan je thuiskantoor

Waterschade, elektriciteitsstoringen, schade aan je verwarming herstellen… In al deze gevallen kan je rekenen op de hulp van Woning Pechverhelping Pro. Wist je trouwens dat…

 • … je geen klant hoeft te zijn van Luminus om je aan te sluiten bij de Woning Pechverhelping Pro?
 • … je ook als huurder lid kan worden? De dekking is identiek aan die voor eigenaars.
 • … er juridische bijstand zit inbegrepen in het pakket? Voor wanneer je in conflict ligt met je buren of huisbaas.
 • … je te allen tijde gratis kan uitschrijven?
 • … je 10% korting krijgt op de pechverhelping wanneer je kiest voor het Luminus Comfy Pro Pack?

Bekijk ook andere veel gestelde vragen rond Woning Pechverhelping Pro

Over welke technische storing of schade het ook gaat, Luminus staat klaar om je snel weer op weg te helpen. Zo is de bedrijfscontinuïteit van je onderneming gegarandeerd en werk je snel probleemloos verder in je thuiskantoor.