Cv-ketel kapot? 4 situaties waarin Ketel Garantie je redder in nood is

Een defecte ketel geeft heel wat ongemakken. Wanneer het ook gebeurt: als je cv-ketel kapot is, zit je met de handen in het haar en wil je zo snel mogelijk een oplossing die bovendien ook betaalbaar is. Maar waar vind je een vakman die aan deze eisen kan voldoen?

Ketel Garantie van Luminus is het perfecte antwoord om problemen met een kapotte cv-ketel proactief het hoofd te bieden. In de volgende situaties is deze dienst jouw redder in nood.

1. Cv-ketel kapot? De radiatoren worden niet (goed) warm

Typisch… De weerman voorspelt de eerste koude en juist dan worden de radiatoren niet goed warm. Of nog erger, de verwarming weigert gewoon helemaal dienst. Dikke truien en inderhaast opgetrommelde elektrische vuurtjes zorgen ervoor dat je comfort niet tot het vriespunt zakt.

Zit er lucht in de leidingen of is er een ander acuut probleem? Ketel Garantie garandeert een snelle oplossing. De noodlijn is de klok rond en 7 dagen op 7 bereikbaar. Bovendien staat een ervaren vakman binnen de 24 uur voor je deur!

2. Cv-ketel kapot? Je hebt geen warm water meer

Je snakt naar een stomende douche om met een goed humeur aan je werkdag te beginnen. Of je wil ’s avonds laat nog een ontspannend bad nemen. Wanneer je cv-ketel kapot is, kan je fluiten naar deze ontspanningsmomenten. Na een herstelling hoop je dan ook dat je voor een lange tijd gerust bent.

Garantie cv-ketel kapot

Voor veel mensen is de werking van een verwarmingsketel een ver-van-mijn-bedshow. Wanneer je dan zelf op zoek gaat naar een vakman, ben je spijtig genoeg niet altijd zeker dat de reparatie 100% gebeurt zoals het zou moeten. Kent de technieker de normen van het merk van mijn cv-ketel? Heeft hij het juiste stuk geplaatst? Is de indienststelling volgens de regels van de kunst gebeurd? Heb ik een garantie op de tussenkomst? Heel wat vragen die je je kan stellen bij de spoedtussenkomst van een onbekende technieker. De erkende techniekers van Luminus Ketel Garantie bieden die zekerheid wel.

Wil je als zelfstandige of ondernemer zorgeloos blijven werken in je thuiskantoor?
> Hier vind je onze tips

3. Cv-ketel kapot? Je ketel of boiler lekt

Je merkt dat je verwarmingsketel of boiler lekt. Dit duidt vaak op een intern probleem en kan ook waterschade aan vloeren, wanden en plafonds veroorzaken. Een snelle reparatie is het enige wat je kan behoeden voor zware herstellingswerken en een torenhoge rekening.

Na lang rondbellen vind je een reparateur. Zijn tarief stemt je niet echt vrolijk. Maar je hebt geen andere keuze, want het is dringend. Of toch? Wanneer je proactief op Ketel Garantie intekent, voorkom je zulke penibele situaties. Voor een vaste abonnementsprijs staat er steeds binnen 24 uur een technieker voor je deur.

4. Cv-ketel kapot? De verwarmingsketel slaat helemaal niet aan

Een lang weekend of een feestdag is voor jou het ideale moment om vrienden en familie uit te nodigen voor een feestje bij je thuis. Het laatste wat je dan kan gebruiken is een verwarmingsketel die niet meer aanslaat. Geen warm water voor de afwas, een onaangename binnentemperatuur en de volgende ochtend letterlijk en figuurlijk een koude douche… Je organisatie dreigt in het honderd te lopen.

Met Ketel Garantie voorkom je exuberante reparatiekosten. Per herstelling zijn werkuren, transport en wisselstukken tot € 500 inbegrepen. Dit geldt voor 2 herstellingen per jaar. Bovendien mag je zeker zijn van de geleverde kwaliteit. We werken enkel met gecertificeerde vakmannen zodat boilerproblemen voor lange tijd opgelost worden.

Boilerproblemen zijn heel dikwijls het gevolg van slecht onderhoud van je verwarmingsketel. Wist je dat Luminus ook zorgt voor een kwalitatief en betaalbaar onderhoud van je ketel? Wanneer je boiler meer dan 10 jaar oud is, overweeg je bij terugkerende defecten misschien beter om een nieuwe ketel te laten installeren.