Bart getuigt over de gemoedsrust van Ketel Onderhoud via Luminus

Met de dienst Ketel Onderhoud van Luminus slaap je op beide oren. Wij contacteren je tijdig voor het onderhoud van je cv-ketel en sturen een van onze lokaal verankerde vakmannen wanneer het jou past. “Ik merk dat mijn gasketel een beter rendement heeft sinds ik deze dienst heb”, getuigt Bart, een van onze klanten die zijn cv-ketel tweejaarlijks bij ons laat onderhouden.

Hoe leerde je Luminus’ Ketel Onderhoud kennen?

Bart: Een tweetal jaren geleden belde ik naar de klantendienst voor informatie om een nieuwe verwarmingsketel te kopen. De medewerkster aan de telefoon vertelde me tijdens dat gesprek over de dienst Ketel Onderhoud.

Waarom koos je voor de dienst Ketel Onderhoud?

Bart: Mijn vrouw en ik besloten ons in te schrijven om één simpele reden: gemak. Met onze fulltime jobs en twee schoolgaande tieners is de kans reëel dat we wel eens praktische zaken vergeten. Aan het verwarmingsketel-onderhoud dat verplicht om de twee jaren moet plaatsvinden, hoeven we nu alleszins nooit meer te denken… Dat doet Luminus voor ons.

Luminus expert: “Als je intekent op onze dienst Ketel Onderhoud koop je, net zoals Bart, een flinke dosis gemoedsrust. Je hoeft zelf immers aan niets meer te denken: wij volgen het onderhoud van jouw cv-ketel op en plannen het bezoek van een van onze techniekers in overleg met jou. Je kan zelf online de datum van het onderhoud kiezen. Bovendien zijn de techniekers die het onderhoud uitvoeren vriendelijk en uiterst professioneel. Aan het eind van hun bezoek ontvang je het wettelijke attest.”

Lees ook ons artikel: Hoe een regelmatig onderhoud van je cv-ketel zijn levensduur verlengt

Hoe verloopt de communicatie over verwarmingsketel-onderhoud?

Bart: Toen het bijna tijd was voor het verwarmingsketel-onderhoud, kreeg ik een e-mail met de vraag om een afspraak in te plannen. We konden zelf een datum uitkiezen waarop we zeker thuis zouden zijn. Bovendien kregen we in de aanloop naar onze afspraak nog een e-mail ter herinnering. Superhandig!

Luminus expert: Een maand vóór het onderhoud sturen we je een e-mail om een datum vast te leggen in de online agenda. Een week vóór die datum laten we je weten of onze technieker in de voormiddag of in de namiddag langskomt. Op de dag van het verwarmingsketel-onderhoud komt een gecertifieerd technicus langs. Hij belt je persoonlijk om te melden dat hij onderweg is. Hij voert het cv-ketelonderhoud uit en overhandigt je het wettelijk attest.

Hoeveel betaal je voor je cv-ketelonderhoud?

Bart: Iedere maand betaal ik € 7,95 voor deze dienst. Wanneer het onderhoud aan mijn cv-ketel uiteindelijk moet gebeuren, is het geen financiële opdoffer voor ons. Omdat de betaling wordt verspreid over 2 jaar, merken we het zelfs nauwelijks.

Luminus expert: Elke onderhoudsbeurt door een erkende vakman kost geld. Dat is bij ons niet anders. Maar met onze dienst Ketel Onderhoud voel je het nauwelijks in jouw portefeuille, want je betaalt maandelijks een vast bedrag. Na 12 maanden voor een mazoutketel en 24 maanden voor een gasketel heb je het totale bedrag van jouw onderhoud bijeen gespaard. Voor een gasketel betaal je maandelijks € 7,95, voor een mazoutketel is dat € 18,95 (incl. 6% btw).

Wat zijn de twee allergrootste voordelen voor jou?

Bart: De gemoedsrust die we hebben is onbetaalbaar. Bovendien merkte ik onlangs op dat we minder energie verbruiken sinds we een beroep doen op deze dienst.

Wat vinden andere klanten van onze dienst?

Luminus Ketel Onderhoud valt goed in de smaak omwille van het gemak. We verzamelden voor jou enkele complimentjes over onze aanpak van verwarmingsketel-onderhoud:

  • ‘Dit is pas een mooie service, met een prima prijs-kwaliteitverhouding.’
  • ‘Het handige aan deze dienst is dat je wordt verwittigd als het onderhoud van de cv-ketel moet gebeuren.’
  • ‘De technieker die wij over de vloer kregen, was zeer vriendelijk en professioneel.’
  • ‘Ik moet zelf niet aan het onderhoud denken, en de betaling wordt maandelijks gespreid. Dat vind ik heel praktisch.’
  • ‘Ik merk dat ik minder energie verbruik sinds ik deze dienst heb.’
  • ‘Alles is erg vlot en correct verlopen, van de eerste afspraak tot het cv-ketelonderhoud en het papierwerk.’

Wist je dat Luminus Ketel Onderhoud trouwens nog voordeliger is als je gebruik maakt van onze Comfy-gastarieven? Wanneer je beide diensten gebruikt, betaal je de eerste 24 maanden van je onderhoudsabonnement slechts € 5,45 (in tegenstelling tot de gewoonlijke € 7,95). Zo bespaar je in totaal € 60 op je eerste verwarmingsketelonderhoud. En groen energietarief én een extra voordelig ketelonderhoud, dat is een echte win-win!

Ook interessant voor jou