Eén garantie die geldt voor ál je huishoudtoestellen? Check!

De wettelijke garantie voor een tv, koelkast, droogkast, vaatwasser en andere elektro bedraagt volgens de EU-richtlijn 2 jaar. Daarna kan je bij de verkoper dikwijls kiezen voor een verlenging van de garantieperiode. Handig, maar niet goedkoop. Je betaalt in dat geval vaak tot 25% extra voor het toestel. Dat kan beter, vonden we bij Luminus. Met de Electro Repair & Replace-dienst krijg je één overkoepelende verzekering voor al je belangrijke huishoudtoestellen.

Een ecologisch én voordelig verzekeringssysteem voor je huishoudtoestellen

Het is een feit: huishoudtoestellen gaan minder lang mee dan vroeger. Dat heeft met een verandering in onze consumptie- en gebruiksgewoontes te maken, maar ook met de ingewikkelde technologieën die sneller (elektronische) schade oplopen.

Nieuwe toestellen zijn meestal wel energiezuiniger dan oude modellen, maar als je die na 2 jaar al bij het groot vuil zet, gaat dat ecologische argument natuurlijk niet meer op. Vanuit een duurzaam opzicht gebruik je elektro toch best zo lang mogelijk. En liefst voor een redelijke prijs…

Enter Electro Repair & Replace (ERR of ERR+): het slimme alternatief voor garantieverlenging

In plaats van honderden euro’s uit te geven om de levensduur van je huishoudtoestellen te verzekeren, is er gelukkig een slimmer alternatief: Electro Repair & Replace of kortweg ERR. Voor € 6,95 per maand teken je bij Luminus in op een basisgroepsgarantie die een selectie van 6 huishoudtoestellen dekt: koelkast, diepvriezer, fornuis, oven, wasmachine en droogkast. ERR verlengt de wettelijke garantie tot 5 jaar.

Liever nog iets meer zekerheid? ERR+ kost je € 2 extra, wat neerkomt op € 8,95 per maand. In ruil hiervoor zijn ook je televisie en vaatwasser 5 jaar verzekerd.

Krijg nu de eerste maand ERR+ helemaal gratis

Vrouw aan het bellen naar Luminus in haar keuken

De garantie van je huishoudtoestellen verlengen staat gelijk aan  besparing én gemoedsrust

Het is simpel: onze slimme garantiedienst Electro Repair & Replace kost je een pak minder dan de optelsom van al je garantieverlengingen. In plaats van gemiddeld € 70 te betalen om de wettelijke garantie van elk toestel te verlengen,  neem je een totaalabonnement van € 60 (ERR) of € 83,40 (ERR+) per jaar, voor ál je toestellen. Daar zit bovendien ook 24/7 telefonische bijstand in begrepen.

Begeeft een van je toestellen het? Dan komt een van onze technische experten gegarandeerd binnen de 48 uur bij je langs. Kunnen we je toestel niet binnen de 7 dagen herstellen? Dan krijg je in tussentijd een vervangtoestel ter beschikking. Als blijkt dat jouw apparaat echt onherstelbaar beschadigd is, ontvang je een toestel van gelijke kwaliteit én met hetzelfde energielabel.

Bovendien kan je het Electro Repair & Replace-contract op elk moment opzeggen.

Komt de verzekering voor huishoudtoestellen nog van pas na 5 jaar?

Natuurlijk laten we je dan niet plots in de steek. Ook bij problemen na de garantietermijn van 5 jaar komt een specialist ter plaatse om gratis je defecte toestel na te kijken. Je krijgt dan een inschatting van de herstelkosten en kunt zelf beslissen of je hier al dan niet op wil ingaan.