Privé

Wie weet het meeste over de Rode Duivels en wordt Fan of the Match?

Supporters testen hun kennis over onze nationale elf en de WK-kwalificatiecampagne. De winnaar wordt straks voor één dag Fan of the Match en krijgt een onvergetelijke ervaring cadeau.

Devil of the Match

Luminus is sinds november 2014 officiële partner van de Rode Duivels. Trouwe supporters herkennen die verbintenis in de actie Devil of the Match, waarbij fans hun Rode Duivel van de match kunnen kiezen via de handige app Belgian Red Devils of via de website.

Quiz of the Match

Maar even belangrijk als de spelers op het veld zijn natuurlijk de fans in de tribunes. Daarom heeft Luminus de handen in elkaar geslagen met 1895, de officiële supportersclub van de Rode Duivels, om de fans van onze nationale ploeg een onvergetelijke dag te laten beleven. In haar nieuwsbrief lanceerde 1895 begin maart de wedstrijd Quiz of the Match, met een vijftal vragen over de volgende wedstrijd van de Rode Duivels en hun tegenstander. Aan de quiz konden enkel leden van 1895 deelnemen.

Fan of the Match

De winnaar van de Quiz of the Match mag zich voor één dag Fan of the Match noemen. Op een thuiswedstrijd in het Koning Boudewijnstadion krijgt hij of zij exclusief toegang tot de kleedkamer van de Rode Duivels. De Fan of the Match mag ook de opwarming van de spelers volgen vanuit een afgebakende zone dicht bij het veld. De voetbalbond zorgt voor immers voor een speciale accreditatiebadge. Natuurlijk mag de Fan of the Match een collega-fan meenemen om samen van deze unieke ervaring te genieten.

Maar dan moet het beste nog komen, want de Fan of the Match krijgt natuurlijk ook tickets voor twee zitjes in de eretribune van 1895 en Luminus. Als kers op de taart is er na de wedstrijd nog de erereceptie, waar duchtig over de prestatie van de Rode Duivels kan worden nagekaart.

De Fan of the Match heeft ook recht op een gehandtekend shirt van de Devil of the Match. Een onbetaalbaar souvenir! En natuurlijk mag hij of zij op de foto met de man van de match.


Ga naar www.luminus.be