Privé

We voorzien jou in meer dan alleen energie

Als energieleverancier weten we dat jij de dag van vandaag meer van ons verwacht dan enkel het leveren van energie. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen de opwarming van de aarde. En we nodigen jou uit om mee voor verandering te zorgen.

Omdat alle beetjes helpen, hebben we de hulp van iedereen nodig. Dus ook van jou. Omdat we enkel samen het verschil kunnen maken. Daarom willen we jou adviseren en begeleiden naar een meer verantwoord en zuiniger energieverbruik. Een verbruik dat vermindert, heeft zowel een impact op jouw ecologische voetafdruk als op jouw factuur.

In juni maakten we het verschil

Om ons energieverbruik te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, telt elke daad.

Maar welke dan precies? Ontdooi diepgevroren etenswaren bijvoorbeeld in de koelkast in plaats van erbuiten. Of laat de ovendeur openstaan na het bakken. In juni gat Luminus je elke dag een nieuwe tip om jouw energiefactuur te verlagen. Met de actie ’30 dagen, 30 daden’ nodigde Luminus elke Belg uit om na te denken over zijn energieverbruik, en stap voor stap nieuwe gewoonten te creëren die een verschil maken.

 

#BeGreen: 100% Belgische en 100% groene energie

Bij Luminus zijn we bezig met de productie van duurzame energie om onze energetische en ecologische impact op de planeet te verminderen.

Dankzij onze waterkrachtcentrales en onze leiderspositie op vlak van windenergie op land kunnen we onze klanten 100% Belgische en 100% groene energie aanbieden aan een competitieve prijs.

Verricht een goede daad!


Ga naar www.luminus.be