Privé

We voorzien jou in meer dan alleen energie

Als energieleverancier weten we dat jij de dag van vandaag meer van ons verwacht dan enkel het leveren van energie. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen de opwarming van de aarde. En we nodigen jou uit om mee voor verandering te zorgen. 

Omdat alle beetjes helpen, hebben we de hulp van iedereen nodig. Dus ook van jou. Omdat we enkel samen het verschil kunnen maken. Daarom willen we jou adviseren en begeleiden naar een meer verantwoord en zuiniger energieverbruik. Een verbruik dat vermindert, heeft zowel een impact op je ecologische voetafdruk als op je factuur.

In juni 2017 maakten we het verschil

Om ons energieverbruik te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, telt elke daad.

Maar welke dan precies? Ontdooi diepgevroren etenswaren bijvoorbeeld in de koelkast in plaats van erbuiten. Of laat de ovendeur openstaan na het bakken. In juni 2017 gaf Luminus elke dag een nieuwe tip om jouw energiefactuur te verlagen. Met de actie ’30 dagen, 30 daden’ en de bijhorende Facebookwedstrijd nodigde Luminus elke Belg uit om na te denken over zijn energieverbruik, en stap voor stap nieuwe gewoonten te creëren die een verschil maken.


Ga naar www.luminus.be