Schakel een Luminus-medewerker in voor jouw Warmste Week-actie

De warme bakker? Die ken je wellicht. Maar heb je ooit al gehoord van een warme boekhouder, een warme receptionist of een warme installateur? Bij Luminus wel, want onze warmste werknemers willen jou in december heel graag helpen met jouw Warmste Week-actie.

Als energieleverancier liggen warme acties ons nauw aan het hart. Toch kiezen we er dit jaar bewust voor om niet maar één goed doel te steunen. We willen méér. We bundelden alle krachten om de warmste partner van ‘de Warmste Week’ te worden. Hoe? Door onze energie letterlijk te delen.

Onze Luminus-medewerkers komen naar jou!

Heb jij een Warmste Week-actie op poten gezet? Of ken jij iemand die een actie organiseert? Op zoek naar iemand die pannenkoeken helpt bakken tijdens een lokaal event? Iemand die samen met jou leuke geschenkjes verkoopt op een kerstmarkt? Of iemand die je helpt te koken voor een lokaal goed doel? Schakel simpelweg een van onze werknemers in. Ze komen met veel plezier helpen.

Zo boek je gratis de hulp van een Luminus-werknemer

  1. Surf naar www.dewarmstewerknemer.be.
  2. Vul het formulier in en volg het stappenplan.
  3. Een Luminus-medewerker contacteert je binnen één week om concreet af te spreken.
Warmste week Luminus

Het doel?

De Warmste Week is een initiatief van Music For Life om zoveel mogelijk goede doelen te steunen uit de lijst van Vlaamse vzw’s die goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting. Al voor het dertiende jaar op rij organiseert Studio Brussel deze actie in samenwerking met het Rode Kruis Vlaanderen. In de week van 18 tot en met 24 december – de zogenoemde Warmste Week – draait Studio Brussel opnieuw een week lang platen voor meer dan 1.000 goede doelen. Hiervoor worden ontelbaar veel acties op poten gezet door luisteraars. Meer informatie vind je op hun website.

De opbrengst?

Vorig jaar leverde de Warmste Week een recordbedrag van 10.846.566 euro op. In totaal werden er toen 10.576 acties georganiseerd voor 1.642 verschillende goede doelen. Hopelijk doen we het dit jaar nóg beter!

Over onze Warmste Werknemers

Bij Luminus hechten we veel belang aan een samenleving met mensen die voor elkaar zorgen. En ook wij luisteren graag naar de mening van onze werknemers. Zij zijn ervan overtuigd dat vele kleintjes een groot maken en net daarom wil Luminus zijn werknemers de kans geven om een halve of volledige dag te werken voor een goed doel in hun omgeving.

Samen maken we het verschil! Vraag vandaag nog hulp van onze Warmste Werknemers.

Ook interessant voor jou