Patricia vertelt over haar gemoedsrust dankzij Woning Pechverhelping

Patricia Pianet is Luminusklant sinds 2013. De alleenwonende moeder houdt van tuinieren en spelen met haar honden. Dat kan met een gerust hart, want Luminus Woning Pechverhelping waakt mee over haar comfort en gemoedsrust. Ze legt met plezier uit hoe dat zit.

Altijd bereikbaar, supersnelle service

“Ik koos voor Luminus Woning Pechverhelping, in de eerste plaats voor het comfort en de gemoedsrust”, aldus Patricia Pianet. “Het is enorm geruststellend om te weten dat je altijd iemand kan bellen. Of dat nu voor een waterlek is of voor een gas – of elektriciteitspanne, een gespecialiseerde vakman staat heel snel aan de deur.”

“Als vrouw die alleen woont, vind ik het belangrijk om me veilig te voelen. Op het moment dat ik me inschreef voor de service, was ik ziek. De zekerheid dat ik bij een onvoorziene panne altijd een technieker kon bereiken, voelde als een echte luxe.”

Correcte interventie door gediplomeerde vakmannen

Patricia benadrukt dat je wel moet weten dat de service geen echte herstellingen doet. “Maar je kan er wel op rekenen dat je probleem snel wordt opgelost.”

“De techniekers van de pechverhelpingsdienst zijn snel ter plaatse, sympathiek en professioneel.”

Luminus Woning Pechverhelping staat in voor de eerste dringende hulp bij diverse problemen, van defecte zonnepanelen en lekkende waterleidingen tot kapotte sloten, glasschade en elektriciteitspannes. Gediplomeerde vakmannen komen binnen de 24u ter plaatse, bepalen de oorzaak van het probleem, voeren voorlopige en onmiddellijke herstellingen uit, en geven gratis en deskundig advies. In het uitzonderlijke geval dat er niet binnen 24 uur een oplossing gevonden word, betaalt Luminus 2 hotelovernachtingen, bewaking van je woning en andere schadevergoedingen.

“Ik was zeer tevreden van de interventie en het snelle resultaat”, zegt Patricia. “Het contact was heel goed, de mensen waren beleefd en vriendelijk, en vooral: mijn gootsteen was in een handomdraai ontstopt! Het was ook fijn dat ik niet werd betutteld. Er was niemand die me het gevoel gaf dat ik er toch niets van kende.”

Ben jij net als Patricia op zoek naar een dagelijks zorgeloos gevoel in je eigen woning? Bekijk dan alle details van onze Woning Pechverhelping.

Ook interessant voor jou