Geniet van gratis energie samen met familie en vrienden

Wat als Luminus een deel van je energiefactuur betaalt? Klinkt goed, toch? Wel, sinds kort kan het. Dankzij LumiClub: een gloednieuw initiatief waarmee we zoveel mogelijk mensen willen aansporen om voor Belgische groene stroom te kiezen en tegelijkertijd van gratis energie te genieten. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel!

LumiClub is eigenlijk de perfecte vertaling van ‘Samen maken we het verschil’. Het ambassadeursprogramma werkt heel eenvoudig. Ben jij tevreden van je Luminus-energie en breng je een nieuwe klant aan? Dan belonen wij je met 1 maand gratis elektriciteit (250 kWh) voor het eerste lid. Per extra vriend, familielid, buur, kennis of collega krijg je er telkens 2 weken (125 kWh) gratis elektriciteit bovenop.

Hoe werkt dat dan concreet? 

Lid worden van de LumiClub is eigenlijk heel eenvoudig. Nadat je je online eenmalig geregistreerd hebt, ontvang je een persoonlijke link. Die kun je delen met vrienden, kennissen, familieleden, … Als zij klant worden, krijg jij zes maanden later 250 kWh gratis elektriciteit voor je eerste vriend en 125 kWh gratis elektriciteit per extra vriend. Wie het slim speelt, kan dus kortingen stapelen! Die kortingen worden verrekend op je jaarlijkse afrekening.

Ook goed om te weten: elke klant die jij aanbrengt, profiteert mee en krijgt op zijn beurt ook 250 kWh elektriciteit cadeau! 

Tot drie jaar lang gratis elektriciteit

Het allerbeste nieuws? Deze voordelen komen boven op je bestaande kortingen. En als jij en je vrienden Luminus-klanten blijven, krijg je het jaar nadien nog eens een korting in de vorm van 250 of 125 kWh (afhankelijk van het aantal actieve LumiClub-leden). En dat tot drie jaar lang! 

Er is zelfs nog meer! 

Clubleden genieten van voordelen. Dat is in de LumiClub niet anders. Concreet: als je lid bent van de LumiClub profiteer je op tijd en stond van een aangename verrassing en kun je deelnemen aan exclusieve wedstrijden. 

Ook interessant voor jou