Klant worden bij Luminus? Eenvoudig en voordelig!

Verhuis je weldra? Of ben je op zoek naar een andere energieleverancier? Of denk je aan een slimme investering zoals een eigen zonnepaneleninstallatie? Klant worden bij Luminus is ontzettend eenvoudig. En het levert je véél meer op dan enkel gas en/of elektriciteit aan een concurrentiële prijs.

Wie klant is bij ons kan sowieso rekenen op een transparante prijssetting voor zijn of haar energieverbruik. Maar dat is lang niet alles. Het duidelijk inzicht in je energieverbruik, de mogelijkheid om te investeren in slimme energieoplossingen voor je woning én flink wat klantenvoordelen krijg je er zomaar bovenop.

Een elektriciteits- en/of gastarief op maat

Benieuwd naar onze tarieven? Je ontdekt de verschillende elektriciteits– en gastarieven op onze website. Alles staat er in heldere taal uitgelegd. Op basis van je locatie kun je zelfs onmiddellijk een simulatie maken. Dat kan heel eenvoudig, in amper enkele muisklikken. Ken je je verbruik? Super, want dan is de offerte ontzettend precies. Maar als je niet weet hoeveel gas of elektriciteit je per jaar verbruikt, kunnen we ook een simulatie maken op basis van je gezinssamenstelling.

Vergelijken mag en kan

Energiefacturen vergelijken is vaak geen sinecure. Tenzij wij het voor je mogen doen. Het enige wat je nodig hebt, is een factuur van je huidige elektriciteits– of gasleverancier. Je kunt ze via onze website uploaden. Vervolgens zie je onmiddellijk waar we het verschil maken.

Klant worden bij Luminus

Blijf altijd op de hoogte met My Luminus

Eenmaal klant, kan je je energieverbruik altijd en overal raadplegen via My Luminus. Dat is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je onder andere je facturen raadpleegt, je meterstanden doorgeeft of je voorschotbedragen aanpast. Via de tab ‘Mijn Verbruik’ kan je jouw energieverbruik zelfs vergelijken met gelijkaardige gezinnen. Aan de hand van een reeks slimme vragen en van jouw profiel kom je te weten of je een grote of kleine verbruiker bent. My Luminus is heel eenvoudig te gebruiken via de internetbrowser op je computer. Liever via een app? Ook dan kan, al heb je op de desktopversie meer mogelijkheden.

Non-stop genieten van je EXTRAS!-voordelen

Nog straffer zijn de EXTRAS!-voordelen waar je als klant het hele jaar door van geniet. Dat zijn tal van kortingen, acties en voordelen bij partners. Je vindt de EXTRAS! online én in de MyLuminus-app. Kwestie van niet alleen energie maar ook geld te besparen. De acties zijn bovendien ontzettend uiteenlopend: van korting op uitstappen en abonnementen op tijdschriften tot serieuze acties voor specifieke elektrische apparaten, interieurspullen en doe-het-zelfmateriaal. Verwacht je aan een verrassende mix waarmee je jaarlijks honderden euro’s kunt besparen.

En er zijn nog méér redenen

Nog een troef? De veelzijdigheid van Luminus. Je kunt bij ons niet enkel terecht voor elektriciteit en gas, maar ook voor energiebesparende investeringen zoals: een slimme thermostaat, de installatie én het onderhoud van je gas- of mazoutketel, zonnepanelen, batterijoplossingen, laadoplossingen voor je elektrische wagen, isolatie, fietsbijstand, extra garantie op je elektrische apparaten en nog veel meer.

Overtuigd van alle voordelen? Start de simulatie en stap eenvoudig over.

Ook interessant voor jou