Kerstinspiratie: 7 warme cadeautjes

De eindejaarsperiode staat voor de deur en dat betekent dat velen onder ons druk in de weer zijn met cadeautjes zoeken. Vind je dat ook geen makkelijke klus? Wij geven je alvast enkele warme ideeën mee. Letterlijk én figuurlijk.

Haal voordeel uit de zon

De zon is de grootste energiebron ter wereld. Schoon, onuitputtelijk en overal beschikbaar. Het is tegelijkertijd ook de oplossing voor zij die stroom nodig hebben, maar geen stopcontact in de buurt. WakaWaka zorgt ervoor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken aan de hand van praktische accessoires zoals een batterijoplader of een zaklamp. Met elke aankoop zorg je er als koper voor dat er WakaWaka’s gedoneerd worden aan mensen in noodsituaties. Het is dus een cadeau dat zowel duurzaam is, warmte naar energie omzet én waarbij je iemand helpt die het niet zo breed heeft. Dát is pas een geweldig geschenk.

Zeg vaarwel tegen stress

Een stijve nek, rugpijn of spierpijn door de winterkou? Met een warmtekussen voel je je in een mum van tijd stukken beter. Noah de vos is speciaal ontworpen voor pijnlijke nekspieren en geeft je een heel ontspannen gevoel. Even opwarmen in de microgolfoven en Noah is helemaal klaar om de strijd met de pijn aan te gaan. Bovendien ziet hij er geweldig uit. Leuk om te krijgen én te geven. 

 

Kerstcadeaus Luminus

Hip én warm op de fiets

Is je broer, tante, oma of nonkel een doorwinterde fietser? Dan zullen ze ongetwijfeld in de wolken zijn met een paar Wobs. Nooit meer koude handen, nooit meer eindeloos zoeken naar handschoenen. Met deze fietswanten heb je het altijd warm. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent.

Guilty pleasure

Een heerlijke kop koffie ’s morgens, mét een chocoladekoekje. Dat is pas genieten. En daar is deze pandabeer het duidelijk helemaal mee eens. Deze mok is het perfecte cadeau voor elke koffiedrinker én zoetekauw. Opstaan was nog nooit zo leuk.

Kerstcadeau

Wist je dat je als Luminus-klant dankzij het EXTRAS!-programma van straffe kortingen en tal van voordelen geniet? Momenteel hebben we een paar klantvoordelen die zonder twijfel cadeauwaardig zijn: 

Een energiezuinig én gezellig interieur

Niets gezelliger dan een etentje bij kaarslicht of een avondje in de zetel omringd door kaarsen. Met deze ledlampen kaarsenset creëer je een heerlijk ontspannen sfeer, zeker in de winter. Het is bovendien een cadeau dat in ieders interieur past.

Een warme sauna beleving

Wanneer het een beetje meer mag zijn, kan je een belevenis cadeau doen. Een namiddagje sauna voor twee personen, bijvoorbeeld. Daar krijg je het niet alleen lekker warm van, het geeft je ook mentaal een heuse opkikker. Pure verwennerij! Als Luminus-klant geniet je van 15% korting op een sauna naar keuze. Ontdek hier het aanbod in de provincie naar jouw keuze.

Kerstcadeau sauna

BewarenBewaren

Ook interessant voor jou