Jouw EXTRAS!-voordelen van augustus 2018

Als Luminus-klant geniet je het hele jaar lang van kortingen bij je favoriete merken. Met deze EXTRAS!-voordelen willen we jou zowel in de watten leggen als helpen besparen. Elke twee maanden worden er nieuwigheden voorgeschoteld. Dit keer staan je klantvoordelen helemaal in teken van de zomer(vakantie). Ontdekken maar!

Korting bij heel wat pret- en natuurparken

Comic Station is hét nieuwe indoor pretpark in Antwerpen-Centraal. In het vier verdiepingen tellende belevingspark staan populaire striphelden in het middelpunt van de belangstelling. Een ideale uitstap voor families met kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Als Luminus-klant kan je al op stripavontuur voor €14,90 in plaats van €21,50 per persoon.

Voor gegarandeerd zwemplezier kan je afzakken naar de Caraïbische wereld in Aqualibi. Houten gekleurde gevels, op maat gemaakte glijbanen, een wildwaterrivier, bubbelbaden, reuzegolven, … En dit allemaal in een constante temperatuur van 29°. Dankzij Luminus is een ticket €16,50 in plaats van €21 per persoon.

Liever niet zwemmen? Dan kan een uitstap naar Exotic World van Walibi je misschien bekoren. Je kan er een zotte rit doen op een exotisch circuit, racen boven de hoofden van andere bezoekers, wandelen langs reusachtige totems … en méér! Je betaalt €31 in plaats van €37,50 per persoon.

En je geniet van nog méér kortingen bij: Park Chlorophylle in Dochamps, Bellewaerde in Ieper en Park Molenheide in Houthalen-Helchteren. Naar het overzicht met al je EXTRAS!-klantvoordelen.

EXTRAS!-voordelen augustus

Print je zomerherinneringen gratis af met Smartphoto

Smartphoto is gepassioneerd door familiefoto’s. Ze maken het voor iedereen eenvoudig om van hun foto’s te genieten door persoonlijke producten van hoge kwaliteit te maken. Laat je mooiste zomerherinneringen dus niet op je smartphone of computer staan. Druk ze af, kader ze in en herbeleef je mooie herinneringen keer op keer. Het is trouwens ook altijd leuk om zulke foto’s uit te delen, aan je grootmoeder bijvoorbeeld. Luminus schenkt je in samenwerking met Smartphoto 40 gratis retro fotoprints. Wil je genieten van dit leuke EXTRAS!-voordeel? Log dan snel in op je persoonlijke klantenzone en volg de instructies.

Trakteer jezelf op een voordelige maaltijd bij Pizzahut

Een excuus nodig om samen met vrienden en familie uit eten te gaan? Of gewoon zin om jezelf te trakteren? Pizza Hut biedt naast een grote variatie aan pizza’s met diverse ingrediënten ook een ruime selectie van salades en pasta’s aan. Bovendien kan je je favoriete maaltijd online bestellen en laten leveren aan huis. Surf naar www.pizzahut.be voor de dichtstbijzijnde Pizza Hut of om online je bestelling door te geven. Geniet dankzij Luminus voor slechts €7,95 van het pizzabuffet, krijg €5 korting op een pizza medium/large, ontvang een 2de pizza medium/large gratis of stil je honger met 3 medium pizza’s voor €23. Meer informatie over dit EXTRAS!-voordeel vind je hier.

Ook interessant voor jou