Je nieuwe EXTRAS!-voordelen van september

Als Luminus-klant geniet je het hele jaar lang van kortingen bij je favoriete merken. Met deze EXTRAS!-voordelen willen we jou in de watten leggen, maar ook helpen besparen. Je kan er tot wel honderden euro’s voordeel uit halen als je je kortingen slim inzet. Bovendien zorgen we regelmatig voor nieuwigheden in het EXTRAS!-programma. Ook deze maand verrassen we je met een leuke mix:

Voor families die van avontuur houden

Een goed excuus om er nog eens op uit te trekken met het gezin? Ontdek op een steenworp van Rochefort de wereldberoemde grotten die Michelin met 3 sterren bekroonde: de Grotten van Han. Hier schuilt een magnifieke ondergrondse wereld dat gedurende miljoenen jaren gevormd werd door kalksteen en regenwater.  Via het ondergrondse traject ‘het Speleo Parcours’ ontdek je de verborgen galerijen van het domein. Klauteren, glijden, kruipen… De ideale uitstap voor avontuurlijke zielen! Als Luminus-klant krijg je een tweede ticket gratis bij de aankoop van een ticket 12+ aan de kassa. Meer informatie vind je in je klantenzone.

Voor de foodlovers onder jullie

Het nieuwe boek van Pascale Naessens ‘Puur Pascale – beter eten is beter leven’ is haar warmste en sfeervolste boek tot nu toe. Ze brengt haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, prachtig in woord en beeld. Met gedekte tafels die getuigen van creativiteit en liefde voor de natuur, mooie gerechten en mooie keramiek.  Wil je deze beleving ook bij je thuis ervaren? In samenwerking met uitgeverij Lannoo, bracht Pascale een exclusieve box op de markt. Deze box omvat onderstaande elementen en is verkrijgbaar voor €30 in plaats van €46,40. Ga naar dit klantvoordeel.

  • Het nieuwe ‘Puur Pascale’ boek
  • 4 Serax-potjes uit haar servieslijn ‘Pure’
  • De brochure ‘Voeding vandaag’, over de filosofie van Pascale en het advies van voedingswetenschappers
EXTRAS!-voordeel Pascale Naessens

Voor avonturiers en sportievelingen

Een avontuur kan je natuurlijk niet aangaan zonder de juiste, kwalitatieve outdoorkledij. Bij United Brands ben je hiervoor aan het juiste adres. Ook voor de sporters onder ons hebben ze enorm aanbod aan merken. Van tennis- tot basketkledij, van zwemgerei tot skibenodigdheden. Met 35 jaar ervaring, 5 winkels, 1 webshop en meer dan 50 merken probeert deze Belgische keten iedereen aan het bewegen te krijgen. En dankzij je EXTRAS!-voordelen profiteer je nog tot november van 10% korting op alles in de webshop bij een minimum aankoopbedrag van € 50. Ontdek dit voordeel.

Voor de bier- en wijnliefhebbers onder jullie

Houd jij ook van een lekker wijntje? Ga dan tussen 19 oktober en 21 oktober naar Megavino, het grootste wijnsalon van de Benelux. Jaarlijks bezoeken meer dan 26.000 mensen deze beurs waarop 400 exposanten en meer dan 10.000 wijnen te ontdekken, te proeven en ter plaatse aan te kopen zijn. Gastland en blikvanger dit jaar is België. Meld je aan via je persoonlijke klantenzone en ontdek een Luminus promocode waarmee je 15% korting geniet.

EXTRAS!-voordeel Megavino

Voor zij die verzot zijn op de natuur

Natuurliefhebber? Dan ga je Het park van Furfooz geweldig vinden. Het ligt in de vallei van de Lesse, vlakbij Dinant, en werd door het Waals Gewest erkend als natuurreservaat. Het domein is 50 hectare groot en is uitermate geschikt voor een gezellige gezinsuitstap. Al wandelend ontdek je de geologische, archeologische en natuurlijke rijkdommen die er verscholen zijn. Zowel jong als minder jong zullen er plezier aan beleven. Vijftien bezienswaardigheden worden in de kijker gezet via informatieborden langs het parcours. Vergeet zeker je fototoestel niet! Dankzij je EXTRAS!-voordelen geniet je van een straffe korting van 50% op de toegangsprijs.

En er is méér

Ondertussen hebben we 31 voordelen en kortingen voor je verzameld. Een overzicht van al je voordelen vind je in je persoonlijke klantenzone My Luminus. Klik snel door naar de EXTRAS!-pagina om te ontdekken of er iets voor jou tussen zit.

Ook interessant voor jou