Je EXTRAS!-voordelen van juni 2018

Wij zijn hier bij Luminus allemaal blij om jou als klant te hebben. Écht blij. En daarom vinden we het opportuun om je van harte te bedanken. Een gemeende dankjewel. En het blijft niet bij woorden. Om je te belonen voor je vertrouwen geven we deze maand extra veel EXTRAS!-kortingen bij onze partners. Je leert ook de drijfveren kennen van enkele van onze medewerkers.

Onze medewerkers doen er alles aan om klanten goed te bedienen. Ze zijn stuk voor stuk gedreven om klanten blij te maken én tevreden te houden. Bij het maken van bovenstaande foto wilden enkele van onze collega’s iets met jou delen:

Het hele jaar lang besparen met EXTRAS!

Om je te bedanken, hebben we EXTRAS! in het leven geroepen. Deze klantvoordelen zijn niet nieuw. We geven ze het hele jaar door. Elke maand zorgen we voor nieuwigheden in MyLuminus op de website én via de app. Waarom? We willen je in de watten leggen in ruil voor je vertrouwen. Bovendien vinden we dat iedereen moet kunnen besparen. Niet enkel op vlak van energie, maar ook via aankopen. Iedereen wordt toch blij van een extra korting!

Met onze EXTRAS! bespaar je tot honderden euro’s per jaar op jouw favoriete merken. Van kleding en accessoires tot interieurspullen, abonnementen en uitstappen. We hebben er deze maand extra veel en lichten er graag enkele voor je uit.

15% korting op de milieuvriendelijke pannen van GreenPan

Ben je op zoek naar een alternatief voor traditionele antikleefpannen die bij oververhitting giftige stoffen kunnen vrijgeven? Als Luminus-klant geniet je 15% korting op het assortiment van GreenPan! Jeroen Meus gebruikt ze ook!

Tot 60% voordeel op ledverlichting

Als Luminus-klant geniet je fikse kortingen bij de aankoop van ledlampen bij onze partner LEDsky én gratis verzending vanaf 25 euro. Bovendien krijg je 3 jaar garantie. Nieuw in het gamma: leds voor bestaande dimmers en ledstrips. Waar wacht je nog op?

30% korting op een groot aantal Philips-toestellen

Ben je op zoek naar een elektrisch toestel voor het huishouden, je keuken of persoonlijke verzorging? Als Luminus-klant profiteer je van 30% korting op een selectie van 25 Philips-toestellen.

€30 vermindering op je eerste Smartmat-foodbox

Nood aan kookinspiratie? Dankzij de Smartmat-foodbox krijg je inspirerende recepten én alle ingrediënten aan huis geleverd. Je kiest zelf het aantal maanden en je favoriete menu. Met de kortingscode ontvang je €30 korting op je eerste box.

En vele, vele andere voordelen

Verder kun je deze maand ook nog heel wat andere kortingen scoren: €10 korting bij Damart, 30% korting op Bosch Power Tools, 10% korting op een Bongobon en 15% op een SodaStream-toestel bij Krëfel, bijvoorbeeld. Wil je een overzicht van alle klantvoordelen die je via EXTRAS! kunt scoren? Klik snel door naar de EXTRAS!-pagina.

Ook interessant voor jou