Carole en Laura regelen jouw verhuis

Bel je naar Luminus om je verhuis te regelen? Dan krijg je misschien wel Carole of Laura aan de lijn, 2 enthousiaste collega’s van het VerhuisTeam in Luik.

Carole (32) werkt al meer dan vijf jaar voor het Verhuis Team. Als afgestudeerd psychologe is ze graag een luisterend oor. “Het leuke is dat de bellers meestal heel tevreden zijn”, zegt deze jonge mama, die houdt van sociaal contact.

“De klanten zijn opgelucht dat ze hun verhuis met 1 telefoontje kunnen regelen. Zelfs de metercontrole gebeurt telefonisch. We blijven aan de lijn met de klant en leggen hem uit wat hij precies moet doen. En na het telefoontje zorgen wij voor alles.”

Persoonlijk contact

Caroles collega Laura (31) startte 5 jaar geleden bij Luminus. “Het is fijn om te zien dat ik mensen echt kan helpen”, zegt ze. Ook bij Luminus draagt Laura bij tot de goede sfeer: als grote fan van lekker eten deelt ze graag keukentips en goede restaurantjes met haar collega’s.

Verder houdt ze vooral van het persoonlijk contact met de klant. “Zo’n persoonlijk contact is ook veel aangenamer voor de klant”, vult Carole aan. “Die kan ons rechtstreeks bellen en hoeft niet via het callcenter te gaan. Hij hoeft zijn verhaal dus maar één keer te vertellen.”

Verhuist u binnenkort?

Het Nederlandstalige Verhuis Team is bereikbaar op 078 180 183. Voordat je ons belt, neem je best even de volgende gegevens bij de hand:

  • de datum waarop onze energie in jouw nieuwe woning wordt geleverd
  • de meterstanden (als de overdracht reeds is gebeurd)
  • het nummer van jouw meter en/of de EAN-code
  • de gegevens van de vorige energieafnemer in jouw nieuwe woning

Meer info op je verhuis.

Tip: de online verhuisassistent die je taken lichter maakt

Wens je bijvoorbeeld automatische herinneringen voor belangrijke taken bij je verhuis? Maak dan nu geheel gratis je persoonlijke checklist aan op slimverhuizen.be. Zij sturen je een herinnering per e-mail.

Ook interessant voor jou