Gloednieuw: elektriciteit als extralegaal voordeel

Extralegale voordelen en bonussen … Als werknemer klinkt dat als muziek in de oren, nietwaar? Dankzij het gloednieuwe Luminus Energy Benefit-programma kan je zelfs een deel van je energiefactuur door je werkgever laten betalen en van een fiscaal voordeel genieten. Een unicum! We leggen je haarfijn uit hoe dat werkt.

Werkgevers mogen naast een loon ook een flexibele vergoeding voorzien. Denk maar aan een hospitalisatieverzekering, telecomabonnement, smartphone, maaltijdcheques, bedrijfswagen … Onlangs startte Luminus met een gloednieuw programma waardoor je werkgever een belastingvoordeel voor elektriciteit mogelijk maakt. Tot wel 500 euro per jaar! Een innovatief initiatief, want er is nog geen enkele andere Belgische energieleverancier die een gelijkaardige mogelijkheid aanbiedt.

Ideaal voor thuiswerkers

In een wereld waar telewerken aan populariteit wint, is een werknemersvoordeel altijd mooi meegenomen. Bovendien is energie een belangrijke factor in de maandelijkse vaste kosten. Zijn de energiekosten bij jou het afgelopen jaar ook gestegen door thuiswerken of simpelweg meer thuis zijn? Dan is het een goed idee om het Luminus Energy Benefit-programma voor te stellen aan je leidinggevende. Je kunt je werkgever dan ook meteen geruststellen dat het een erg eenvoudig te integreren programma is. Het perfecte alternatief voor de forfaitaire thuiswerkvergoeding, dus.

Hoe werkt dat dan?

Als je werkgever intekent voor het Luminus Energy Benefit-programma geniet jij van een fiscaal voordeel in de vorm van een voordeel van alle aard. Het bedrag kan oplopen tot 500 euro per jaar en is afhankelijk van je verbruik, 13de maand en vakantiegeld.

Extra voordelen

En dat is nog niet alles! Want als je nu overschakelt naar Luminus Comfy om een beroep te kunnen doen op het Luminus Energy Benefit-programma, krijg je niet enkel een prijsgarantie maar ook 100% groene stroom uit België én een jaarlijks terugkerende korting van 30 euro op elektriciteit en 30 euro op gas.

Vragen? Neem snel contact op met onze Luminus Energy Benefit-expert

Naar de website

Ook interessant voor jou