Eén garantie die geldt voor ál je huishoudtoestellen? Check!

 

De wettelijke garantie voor een tv, droogkast, vaatwasser en ander elektro bedraagt 2 jaar. Daarna kan je bij de verkoper dikwijls kiezen voor een verlenging van de garantieperiode. Handig, maar niet goedkoop. Je betaalt in dat geval vaak tot 25% extra voor het toestel. Dat kan beter, vonden we bij Luminus. Met de Electro Repair & Replace dienst krijg je één overkoepelende garantie voor al je belangrijke huishoudtoestellen.

Ecologisch én financieel gunstig

Het is een feit: huishoudtoestellen gaan minder lang mee dan vroeger. Dat heeft met een verandering in onze consumptie- en gebruiksgewoontes te maken, maar ook met de ingewikkelde technologieën die sneller (elektronische) schade oplopen.

Nieuwe toestellen zijn meestal wel energiezuiniger dan oude modellen, maar als je die na 2 jaar al bij het groot vuil zet, klopt dat ecologische argument natuurlijk niet meer. Vanuit een duurzaam opzicht gebruik je elektro toch best gedurende een redelijke termijn. En liefst voor een redelijke prijs …

Enter Electro Repair & Replace (ERR of ERR+)

In plaats van honderden euro’s uit te geven om te verzekeren dat je huishoudtoestellen lang genoeg meegaan, is er gelukkig een slimmer alternatief: Electro Repair & Replace of kortweg ERR. Voor amper 5 euro per maand teken je bij Luminus in op een basisgroepsgarantie die een selectie van 6 huishoudtoestellen dekt: koelkast, diepvriezer, fornuis, oven, wasmachine en droogkast. En dit, tot 5 jaar na de aankoop van de toestellen.

Liever nog iets meer zekerheid? ERR+ kost je maandelijks slechts 6,95 euro en in ruil hiervoor zijn ook je televisie en vaatwasser 5 jaar verzekerd van herstel of vervanging.

Geniet nu de eerste maand helemaal gratis.

garantie huishoudtoestellen

Aanzienlijke besparing én gemoedsrust

Het is simpel: onze slimme garantiedienst kost je een pak minder dan de optelsom van al je garantieverlengingen. Ofwel betaal je gemiddeld 70 euro voor elk van je toestellen. Ofwel neem je een abonnement van 60 euro of 83,40 euro per jaar, voor ál je toestellen. Inclusief telefonische bijstand, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Begeeft een van je toestellen het? Dan komt een van onze technische experten gegarandeerd binnen de 48 uur bij je langs. Kunnen we je toestel niet binnen de 7 dagen herstellen? Dan krijg je in tussentijd een vervangtoestel ter beschikking. Als blijkt dat het apparaat onherstelbaar beschadigd is, ontvang je een toestel van dezelfde kwaliteit en energiezuinigheid. Helemaal gratis inbegrepen in je abonnement.

En natuurlijk kun je de Electro Repair & Replace dienst op elk gewenst moment opzeggen.

En wat na 5 jaar?

Vanzelfsprekend laten we je dan niet in de steek. Een specialist komt ook na de garantietermijn ter plaatse om gratis je defecte toestel na te kijken. Je krijgt dan een inschatting van de herstelkosten en kunt zelf beslissen of je hier al dan niet op wilt ingaan.

Ook interessant voor jou