Privé

Eén garantie voor al je huishoudtoestellen

Als je een vaatwasmachine, een tv of een koelkast aanschaft, kan je kiezen voor een verlenging van de garantieperiode tot vijf jaar – betalend, natuurlijk. Doe je dit voor al jouw huishoudapparatuur, dan bent je een flinke extra duit kwijt. Dus waarom niet intekenen op één overkoepelende garantie, zoals Electro Repair & Replace van Luminus?

Als je tegenwoordig een huishoudtoestel koopt, krijgt je aan de kassa (of op het check-outgedeelte van de website) meestal de vraag om de wettelijke garantieperiode uit te breiden van de verplichte twee naar vijf jaar. Dat kost je, afhankelijk van de aankoopprijs van jouw toestel, zo’n 70 à 100 euro extra.

Garantie: geen overbodige luxe

In deze tijden waarin huishoudtoestellen lang niet meer zo lang meegaan als vroeger – in sommige zit de veroudering zelfs doelbewust ingebouwd – is zo’n garantie voor kosteloos herstel of vervanging geen overbodige luxe. Maar dan moet de kostprijs van deze garantie natuurlijk wel binnen de perken blijven. In een gemiddeld huishouden loopt de gezamenlijke factuur van garantieverleningen voor huishoudtoestellen echter al snel op tot ettelijke honderden euro’s.

ERR of ERR+

Waarom dan niet één gezamenlijke garantie nemen voor al je huishoudtoestellen – net zoals je voor je hele gezin ook maar één familiale verzekering hebt? Daarvoor biedt Luminus een bijzonder interessante service: Electro Repair & Replace, oftewel ERR. Voor slechts 5 euro per maand teken je al in op een ‘basisgroepsgarantie’ die een selectie van zes huishoudtoestellen dekt: koelkast, diepvriezer, oven, fornuis, wasmachine en droogkast. Voor 6,95 euro per maand biedt Luminus je een nog ruimere garantie aan. Dit ERR+-pakket covert naast de zes basistoestellen ook nog een tv en een vaatwas. Voor elk apparaat afzonderlijk wordt reparatie en/of vervanging gegarandeerd tot vijf jaar na de aankoop. Belangrijk: Deze garantie geldt ook voor online-aankopen. En mooi meegenomen: voor onze klanten is de eerste maand gratis. Meer info op onze pagina EXTRAS!

Ook als de 5 jaar garantie is afgelopen, laat Luminus je trouwens niet in de steek. Een specialist komt dan gratis jouw defecte toestel nakijken en laat je weten hoeveel een herstelling zal kosten. Herstellen is immers duurzamer dan vervangen.

Maandelijks abonnement

In vergelijking met de huidige garantieregelingen ben je met ERR of ERR+ duidelijk goedkoper af. In plaats van een slordige 70 euro te betalen voor één toestel haal je voor 60 of 83,40 euro per jaar al het basis- of het uitgebreide pakket binnen. Bovendien win je er heel wat gemoedsrust bij. De stapel afzonderlijke garantiebewijzen wordt immers vervangen door één maandelijks abonnement dat je bovendien elk moment kan opzeggen.

Bij ERR en ERR+ kan je rekenen op telefonische bijstand, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Binnen 48 uur komt een technisch expert ter plaatste. En als jouw toestel niet binnen de zeven dagen kan worden hersteld, krijg je een vervangtoestel. Bij onherstelbare schade ontvang je een toestel van gelijke kwaliteit en met hetzelfde energieverbruik.

Heb je ook de indruk dat je te veel uitgeeft aan de garantieverlengingen voor jouw huishoudtoestellen? Teken dan nu in op Electro Repair & Replace + (ERR+) van Luminus.Ga naar www.luminus.be