Jouw EXTRAS!-voordelen van februari 2018

Wist je al dat je als Luminus-klant het hele jaar door van tal van kortingen en voordelen kan genieten? Elke twee maanden zorgen we voor nieuwigheden in jouw persoonlijke klantenzone My Luminus. Met onze EXTRAS!-voordelen willen we jou zowel in de watten leggen als helpen besparen. Ook dit keer zorgden we voor een verrassende mix aan kortingen. Ontdekken maar!

Geniet van 10% korting bij Krëfel

Met 75 verkooppunten verspreid over België, is het niet moeilijk om een Krëfel dichtbij huis te vinden. De winkels omvatten allen een grote selectie aan praktische artikelen om jezelf of anderen een plezier te doen. Wanneer je iets bij Krëfel aankoopt, geniet je van de laagste prijsgarantie. Bovendien hoef je, dankzij jouw EXTRAS!-voordelen, niet meer te wachten op de solden om te kunnen profiteren van promoties. Wanneer je deze bon in jouw klantenzone downloadt en afprint, geniet je van 10% korting in één van hun fysieke winkels! Op volgende producten krijg je korting:

  • bij aankoop van een koelkast, diepvries, vaatwasmachine, droogkast min. A+++ of een wasmachine A+++ -20% of meer
  • bij aankoop van een stofzuiger met AAAA label, A++AAA evenals A+AAA
  • bij aankoop van een OLED scherm van het merk LG, Sony, Panasonic, Philips of Loewe

Bij Bloomon krijg je 10% korting en een gratis vaas

Bloemen zijn altijd een goed idee. Zeker wanneer je waar voor je geld krijgt. De bloemenstylisten van Bloomon creëren elke maand verfrissende boeketten die iedereen in z’n woonkamer wil zien staan. Ze zijn op de hoogte van de allerlaatste interieur- en modetrends waardoor elke samenstelling er piekfijn uitziet. Bloomon werkt uitsluitend met opvallende seizoensbloemen die rechtstreeks van de kweker komen. Zo krijg jij een ultravers boeket aan je deur geleverd. Het bedrijf is trouwens helemaal tegen onnodig bladgroen en goedkope opvulling. Hun visie? Elke bloem die het geluk heeft om in één van hun boeketten terecht te komen krijgt ademruimte zodat ze kan schitteren. Nog beter: jouw bloemen komen bij jou toe in een gerecycleerd jasje.

Dankzij Luminus EXTRAS! ontvang je 10% korting op de eerste 3 boeketten. En je krijgt een bijpassende handgeblazen vaas ter waarde van 15 euro cadeau. Ontdek hier meer details over de korting.

Jouw nieuwe EXTRAS!-voordelen

Korting op je toegangsticket voor “ik zal 20 jaar oud zijn in 2030”

Beschrijven hoe de wereld van morgen eruit zal zien en voorspellen welke grote stappen de wetenschap de komende decennia zal zetten, is altijd een uitdaging geweest. Zin in een reis naar de toekomst? Dan moet je in het allermooiste treinstation van België zijn: Luik-Guillemins. De tentoonstelling ‘Ik zal 20 jaar oud zijn in 2030’ werd door de Universiteit van Luik gecreëerd in het kader van hun tweehonderdste verjaardag. Het is een ware ontdekkingstocht voor jong én oud. Meer informatie over de expositie lees je in ons verslag. Claim hier je voordeel en geniet van 2 euro korting op je toegangsticket.

Ontdek hier het overzicht van al je klantvoordelen 

Wedstrijd: win een SmartHalo ter waarde van € 139

Maak kennis met SmartHalo: een innovatief fietsaccessoire dat jou meer zin zal geven om onze stalen ros frequenter te gebruiken. Fietsen is natuurlijk zo veel meer dan een manier van verplaatsen, het staat synoniem aan een gezonde levensstijl, groenere omgevingen en slimmere steden. En het allermooiste? Je helpt er de planeet een handje mee.

SmartHalo wil fietsen aanmoedigen door het veiliger en intuïtiever te maken. Anders dan traditionele accessoires is de SmartHalo bedoeld om op je fiets te blijven zitten. Omdat hij met een uniek beschermingsmechanisme is beveiligd tegen diefstal, hoef je hem niet na elke rit te verwijderen. Naast de diefstalfunctie omvat dit apparaat nog een heel aantal handige functionaliteiten: navigatie, kompas, locatievinder, fietslicht, activiteitstracker… en nog zo veel méér.

[De wedstrijd liep af op 01/03/2018. De winnaars werden reeds gecontacteerd.]

Ook interessant voor jou