Jouw EXTRAS!-voordelen van april 2018

Als Luminus-klant kan je voortdurend genieten van tal van kortingen en voordelen, te vinden in jouw persoonlijke klantenzone. Met de EXTRAS!-voordelen willen we jou zowel in de watten leggen als helpen besparen. Elke twee maanden worden er nieuwigheden voorgeschoteld. Voor elk wat wils. Ontdekken maar!

15% korting op de gezonde kookpannen van GreenPan

Houd jij net zoals ons van Belgische, groene merken? En sta je graag achter de kookpotten? Dan kan je GreenPan vast appreciëren. De bezielers gingen op zoek naar een alternatief voor de traditionele antikleefpannen die bij oververhitting giftige stoffen vrijgeven. Ze vonden na intensief onderzoek het perfecte materiaal: een keramische antikleeflaag met de naam Thermolon. Ondertussen is GreenPan tot ver buiten de landsgrenzen bekend. Geniet nog tot het einde van dit jaar van 15% korting op hun assortiment.

Een powerbank of solar charger? 35% korting bij Xtorm

Of je nu op reis gaat, een lange fietstocht wil maken, of gewoon voor dagelijks gebruik, het is handig om overal extra energie bij de hand te hebben, nietwaar?En laat dat nu net zijn waar Xtorm de beste in is. Ze brengen een compleet assortiment betaalbare en gebruiksvriendelijke producten op de markt die eenvoudig op te laden zijn. Om bij te dragen aan het milieu zoeken ze continu naar duurzame en innovatieve stroomoplossingen. Zo kan je dus ook opladers op zonne-energie in het gamma van Xtorm terugvinden. Claim hier dit straffe EXTRAS!-voordeel en geniet van deze straffe korting.

Interieurliefhebber? Geniet van €10 korting bij CASA

Ben je onlangs verhuisd en op zoek naar nieuwe decoratie? Of wens je gewoon leuke tuinartikelen of andere lifestyle producten om je huis op te fleuren? Dan ben je bij CASA zowel online als in de winkel aan het juiste adres. En bij een aankoop vanaf 50 euro, krijg je er van ons 10 euro korting bovenop. Dit verrassend leuke voordeel geldt nog tot eind mei. Hier vind je meer details.

Ontdek hier het overzicht van al je klantvoordelen.

Ontvang 10 gratis polaroid prints dankzij Stampix

Fotoliefhebbers kunnen het hart ophalen met Stampix. Hun motto? Een gelukkige wereld met gratis fotoprints voor iedereen, want jouw beste foto’s verdienen een plek in de echte wereld. Bovendien is het proces erg eenvoudig: jij geeft je favoriete beelden door via de Stampix applicatie en zij drukken je foto’s af op kwalitatief ecologisch papier én verzenden ze naar jouw thuisadres. Zin om je dierbaarste herinneringen aan de muur te hangen? Ga dan nu op zoek naar de 5 letterige code die verstopt zit in dit artikel.

  1. Neem de laatste letter van het voorlaatste woord van elke bovenstaande alinea. Zo vorm je de 5 letterige printcode (geen bestaand woord): _ _ _ _ _
  2. Download de Stampix app op je smartphone (hier voor IOS en hier voor Android), meld je aan en geef de gevonden code in.
  3. Upload je favoriete foto’s en geniet enkele weken later van jouw fotoprints!
Stampix - EXTRAS!-voordeel

Ook interessant voor jou