De 12 leukste hebbedingen voor een zomerse barbecue

Niks zo fijn als op een warme zomerdag barbecueën met vrienden of familie. Een lekker drankje in de ene hand, een sateetje in de andere en dat onder een stralende zon met de geur van barbecuekruiden op de achtergrond. En met deze 12 leuke barbecue hebbedingen wordt het nóg plezanter!

Heb je een houtskoolbarbecue, maar ben je geen krak in het aanmaken van het vuurtje? Dan moet je zeker eens een brikettenstarter proberen. Hij werkt als een soort schoorsteen en geleidt de warmte van beneden naar boven. In plaats van te zitten blazen en zwoegen kun je héél relaxed je kolen of briketten bakklaar maken.

Een 10 voor sfeer en gezelligheid

Zin in een aperitiefje? Serveer het in een TIKKI Dranktank. Dat oogt mooi én zorgt voor gemoedsrust. Je maakt het immers op voorhand klaar, dat geeft je extra tijd als je gasten eenmaal gearriveerd zijn. Hapjes? Die serveer je in stijl op Ulla, een elegante serveerschaal in zwart en wit marmer.

Natuurlijk wil je je terras en tuin extra gezellig inrichten als je vrienden over de vloer krijgt. Deze ELISA Solarlamp is ontzettend handig. Overdag laadt de ingebouwde batterij op via zonlicht, ’s avonds krijg je een mooi sfeerlicht. Ideaal om bijvoorbeeld onder je zonneluifel of parasol te hangen. Ook de MADE Essentials Braden lantaarn is een echte eyecatcher.

Barbecue hebbedingen

Efficiënt bakken doe je zo

Blijft het vlees niet altijd op de rooster liggen zoals jij dat graag hebt? Verdwijnen er af en toe hamburgers of worstjes tussen de kolen? Dat is voltooid verleden tijd dankzij dit Barbecue Burgerrek. Je handen beschermen tegen de hitte? Dat doe je met lederen barbecuehandschoenen.

Heb je een barbecue met een deksel? Dan is een pizzasteen een prima aanwinst. Daarmee bak je buiten de lekkerste margherita, quattro stagioni of hawaii. Een grillplaat is uiteraard ook fijn. Ideaal voor wie van gebakken sardientjes, geroosterde groenten of gebakken aardappels houdt.

Schoonmaakhulpje voor je barbecue

Klaar? Dan rest de meest vervelende klus: het barbecuerooster schoonmaken. Gelukkig bestaan er ook daar hulpmiddeltjes voor. Deze grillborstel, bijvoorbeeld. In no time blinkt je rooster weer! Helemaal klaar voor een volgende barbecue!

Wist je dat je als Luminus-klant een heleboel kortingen scoort dankzij je Luminus Extras-voordelen? Niet toevallig heb je korting op al bovenstaande hebbedingen. Klik snel door naar de Luminus Extras-pagina en log in, want niet alleen HEMA, Made.com, Leen Bakker, Casa en Gamma doen mee… Er zijn nog heel wat andere voordelen!

Ook interessant voor jou