Privé

#BeGreen Fix: groene Belgische elektriciteit aan een vaste prijs

Luminus zet alles op alles om jou groene elektriciteit van eigen bodem aan te bieden. Met ons nieuw tarief #BeGreen Fix geniet jij van een voordelige en bovendien vaste prijs voor jouw elektriciteit en gas in een tijd waarin fluctuerende markten aan de orde van de dag zijn.

EDF Luminus haalt het grootste deel van haar groene energie voor Luminus-klanten uit waterkracht en uit windenergie. EDF Luminus is zelfs de nummer één in België op het vlak van onshore productie van windenergie. Daarnaast investeert EDF Luminus ook in de uitbouw van zonneparken. En om de CO2-uitstoot van aardgas te compenseren, investeert het bedrijf fors in projecten die de klimaatopwarming tegengaan.

Vaste prijs

Hoog tijd dus om deze sterktes te combineren in een nieuw product, een energietarief dat zowel groen is als op en top Belgisch. Met #BeGreen Fix geniet jij als consument overigens van een vaste energieprijs gedurende één jaar – niet onbelangrijk in een markt die tegenwoordig gekenmerkt wordt door grillige prijsevoluties.

Welkomst- en getrouwheidskorting

Om jou alvast warm te maken voor #BeGreen Fix hebben we een welkomstcadeau klaargezet, in de vorm van een eenmalige korting op jouw elektriciteits- en gasfactuur. Vanaf het tweede contractjaar geniet je van een extra getrouwheidskorting van 2% op jouw elektriciteitsverbruik. Beter nog, vanaf dan krijg je élk jaar deze korting!

Iedereen die intekent op #BeGreen Fix via krijgt ook automatisch toegang tot Luminus EXTRAS!, ons getrouwheidsprogramma boordevol verrassingen, wedstrijden en exclusieve acties.

BeGreen fix

BewarenBewaren


Ga naar www.luminus.be