Privé

Waarom een verwarmingsketel kopen bij je energieleverancier?

Het klinkt op het eerste gezicht misschien vreemd, een verwarmingsketel kopen bij een energieleverancier, maar toch is dat zo gek nog niet. Bij Luminus kan je immers rekenen op een vijfsterrenservice gekoppeld aan een meer dan correcte prijs. Bovendien beschik je over een glasharde garantie op jouw ketel.

Met bijna twee miljoen klanten is Luminus een gevestigde waarde in het Belgische energielandschap. En deze klanten kunnen allemaal rekenen op een kwalitatieve dienstverlening. Volgens de Vlaamse energieregulator VREG verdient die service zelfs vijf sterren.

Totaalservice en garantie op jouw ketel

Als je bij ons een nieuwe verwarmingsketel bestelt, geniet je van een totaaloplossing: een snelle online offerte zonder afspraak, eigen technische teams die goed opgeleid zijn, en een (na)service om u tegen te zeggen. Bovendien beschik je bij Luminus over een glasharde garantie, want door de omvang van het bedrijf staat jouw waarborg in marmer gebeiteld.

Omdat wij veel belang hechten aan jouw comfort en dat van jouw gezin, zorgen we voor een uitgebreide na-service. Zo kan je bij ons terecht voor het onderhoud van jouw ketel en bestaat er een dienst voor pechverhelping voor snelle interventies in geval van een plotse panne van je verwarmingsinstallatie. We garanderen dat een technieker binnen de 24u bij jou langskomt, ongeacht op welk moment de panne plaatsvindt.

Minder energie, minder uitstoot

Dag in dag uit zijn we met energie bezig en hierdoor hebben we alle expertise in huis om jouw energiehuishouding te optimaliseren. Onze totaalservice omvat niet alleen jouw verwarmingsketel, maar jouw hele energieverbruik. Je koopt bij ons niet gewoon een ketel, maar een echte ‘verwarmingsoplossing’.

Een deel van die oplossing is natuurlijk het verlagen van jouw energieverbruik, waardoor je meer bespaart en waardoor jouw persoonlijke CO2-uitstoot omlaag gaat. Deze gegevens kan je op eender welk moment raadplegen via My Luminus. In deze tool kan je gemakkelijk jouw facturen raadplegen, jouw energieverbruik opvolgen, jouw voorschot- en afrekenbedrag aanpassen, nieuwe diensten activeren, genieten van tal van kortingen, enzovoort. Op die manier bundelen we samen de krachten voor de strijd tegen de klimaatopwarming.Ga naar www.luminus.be