Hoe jij 15.000 gratis kilometers kan krijgen met je elektrische wagen

Wie elektrisch rijdt, heeft specifieke eisen voor een elektriciteitscontract. Je wil groene energie op maat van je gereden kilometers. En dat natuurlijk liefst zo voordelig mogelijk. Met een gespecialiseerd groenestroomcontract ben je meteen vertrokken.

Maak kennis met de voordelen van energietarief Comfy Plugin

Luminus Comfy Plugin vormt de ideale aanvulling op je milieuvriendelijke en voordelige autokeuze:

  • Je krijgt een leuk cadeau: 15.000 gratis kilometers over 3 jaar tijd.
  • De elektriciteit die je afneemt, is 100% Belgisch en 100% groen. Je stroom is uitsluitend afkomstig van hernieuwbare energiebronnen uit eigen land en je aardgas is klimaatneutraal.
  • Je krijgt de unieke vijfsterrenservice van Luminus.
  • Je bent minstens 1 jaar zeker van je tarief met de Luminus prijsgarantie.
  • Je beheert je eigen energie in je persoonlijke online klantenzone, ook mobiel!

Rijd je (nog) niet met een elektrische wagen? Vind met onze handige vergelijkingstool het energiecontract dat op jouw lijf is geschreven.

15.000 kilometers gratis: hoe werkt dat?

Als Comfy Pluginklant met een 100% elektrische auto krijg je van Luminus een korting die overeenkomt met 15.000 gereden kilometers. We baseren ons op een gemiddeld verbruik van 12,7 kWh/100 kilometer. In de praktijk krijg je dus gedurende 3 jaar tijd jaarlijks een korting van 635 kWh op je energiekost, wat overeenkomt met +/- 5.000 kilometer.

Wat doe je met 5.000 kilometer per jaar?

Zelfs voor een volledig elektrische wagen is een actieradius van 250 kilometer geen uitzondering meer. De meeste elektrische auto’s kunnen ondertussen tot wel 400 km rijden na één oplaadbeurt. Opladen kan je bovendien op steeds meer plaatsen, waardoor je gemakkelijk op reis kan met je eigen wagen.

De maximale afstand tussen 2 punten in België, is 280 kilometer. Je kan jaarlijks dus minstens 10 (dag)uitstappen doen in eigen land met die 5.000 gratis kilometers!

Lees ook ons artikel: 5 handige tips voor verre afstanden met je elektrische wagen.

Nog inspiratie nodig?

Ook interessant voor jou