Privé

Veilig naar school met deze 5 leuke fietsgadgets!

Breng je regelmatig je kinderen naar school met de fiets? Of banen ze zelf een weg naar school? Dan hecht je ongetwijfeld veel belang aan veiligheid. Met deze hippe fietsgadgets is de rit niet enkel leuker, maar ook veiliger.

Tring tring

Geef toe, de standaard fietsbel is een beetje passé en niet opvallend genoeg als je wandelaars, viervoeters of onoplettende chauffeurs wilt waarschuwen dat je eraan komt. De oplossing? De hoorntoeter. Met deze hippe fietsbel met herkenbare deuntjes hoort iedereen je van ver arriveren. Je vindt de hoorntoeters via Radbag voor slechts 24,95 euro.

Reflecteer je stijl

Met de hippe rugzakken van SPUTNIK ZURICH val je onmiddellijk op bij automobilisten. De reflecterende banden op de rugzak lichten op van zodra een auto nadert. De tas is waterdicht, zodat je in het regenachtige België geen excuus meer hebt om met de wagen naar school te gaan. Ook de boeken van je kinderen blijven droog. Een leuke aanvulling voor het fluohesje. De Sputnik Zurich-tassen zijn beschikbaar vanaf 110 euro.

Reflective bags

Safety first!

Een ongeluk is snel gebeurd, maar met de juiste bescherming kun je de schade beperken. Bij Kids With Flair vind je de allerleukste fietshelmen: van stoere prints en tekeningen tot de vrolijkste kleuren. Tover je zoon om tot brandweerman of je dochter tot prinses, en dat vanaf 32,95 euro. Zo komen ze elke dag in stijl aan op school. Verwacht je maar al aan jaloerse blikken.

Discobar op wielen

Ook in de winter met de fiets naar school? Dan weet je ongetwijfeld hoe belangrijk fietsverlichting is. Met de Monkeylights blijf je heel goed zichtbaar, ook wanneer de zon al onder is. Deze speciale fietsverlichting creëert een opvallend lichtspektakel, waardoor het moeilijk is om niet gezien te worden. De verlichting is waterdicht en makkelijk te bevestigen aan de spaken. De prijs? Je hebt al een Monkeylight vanaf 24,95 euro.

Gepimpte fiets

Wat verkies je: een mooi versierde verjaardagstaart of een doodgewone cake? De taart natuurlijk. Het is toch altijd aangenamer als iets er leuk uitziet. Pimp daarom je fiets met een trendy zadelhoes van Pimp Je Fiets. Je hebt er al één voor slechts 2,95 euro. Zo geef je je fiets niet alleen een persoonlijke touch, maar bescherm je je zadel ook tegen de regen. Nog een troef: je herkent jouw fiets onmiddellijk in een overvol fietsenrek.

Wist je dat je als Luminusklant, met het tarief Ecofix, geniet van gratis fietsbijstand? Altijd handig bij pech onderweg. Meer informatie over dit klantvoordeel ontdek je hier.
Ga naar www.luminus.be