Privé

We voorzien u in meer dan alleen energie

Als energieleverancier weten we dat u de dag van vandaag meer van ons verwacht dan enkel het leveren van energie. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen de opwarming van de aarde. En we nodigen u uit om mee voor verandering te zorgen.

Omdat alle beetjes helpen, hebben we de hulp van iedereen nodig. Dus ook van u. Omdat we enkel samen het verschil kunnen maken. Daarom willen we u adviseren en begeleiden naar een meer verantwoord en zuiniger energieverbruik. Een verbruik dat vermindert, heeft zowel een impact op uw ecologische voetafdruk als op uw factuur.

In juni maken we het verschil

Om ons energieverbruik te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, telt elke daad.

Maar welke dan precies? Ontdooi diepgevroren etenswaren bijvoorbeeld in de koelkast in plaats van erbuiten. Of laat de ovendeur openstaan na het bakken. In juni geeft Luminus u elke dag een nieuwe tip om uw energiefactuur te verlagen. Met de actie ’30 dagen, 30 daden’ nodigt Luminus elke Belg uit om na te denken over zijn energieverbruik, en stap voor stap nieuwe gewoonten te creëren die een verschil maken.

Lees het wedstrijdreglement hier.

#BeGreen: 100% Belgische en 100% groene energie

Bij Luminus zijn we bezig met de productie van duurzame energie om onze energetische en ecologische impact op de planeet te verminderen.

Dankzij onze waterkrachtcentrales en onze leiderspositie op vlak van windenergie op land kunnen we onze klanten 100% Belgische en 100% groene energie aanbieden aan een competitieve prijs.

Verricht een goede daad!Ga naar www.luminus.be